Ensimmäinen blogikirjoitus

Tähän tulee sitten tekstiä niin maan perusteellisesti. Näin minua ohjeistetaan. Tämä on yllättävän jännittävää. En koe olevani kovin hyvä tekstin tuottaja ja tämän aloittaminen tuntuu todellakin omalta mukavuusalueelta poistumiselta. Mikä sinänsä on hassua, koska pääni sisältää huimasti mielikuvitusta ja sen ulos tuomista olen jo parinkymmenen vuoden ajan harrastanut korusuunnittelun muodossa. Miksi siis tekstin tuottaminen olisi niin vaikeaa? Mutta. Tässä olen ja toivon, että tästä avautuu minullekin uusi, jännittävä maailma.

Olen siis korusuunnittelija. Aikoinaan valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista kultaseppä-muotoilijaksi ja sille tielle jäänyt. Painotan mielelläni korumuotoilu ja -suunnittelu puolta tekemisissäni, koska itse tekninen puoli on jäänyt vähemmälle. Olen aina unelmoinut pääseväni tilaan, jossa voin suunnitella enemmän kuin toteuttaa ja niitä unelmia olen aika mukavasti saanut toteutettua. Tämän takia olen melko hyvin verkostoitunut ja sen koen olevan tärkeimpiä puolia työssäni. Ilman eri alan osaajien yhteistyötä ei oma tyylini olisi esillä. Tämä on yksi blogini aiheista tulevaisuudessa: kertoa teille keitä mahtavia tekijöitä korujeni ympärillä pyörii.

Lisäksi haluaisin kertoa miten oma korumaailmani syntyy, mikä inspiroi ja mistä saan energiaa tekemiseen. Mukaan yritän parhaani mukaan tuoda kaiken sen, mitä kaikkea alan ja sen ulkopuolellakin tapahtuu. Ei siis tiukasti rajattuja aiheita, joten eiköhän sisältö tule selkiintymään ajan kanssa. Minulle saa jatkossa lähettää palautetta, kommentteja, neuvoja ja tietenkin kysymyksiä – yrtiän parhaani mukaan vastailla.

carina@carinablomqvist.fi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *