Tulkoon kauneus!

Voiko maailmassa olla milloinkaan liikaa romantiikkaa ja kauneutta? Ei voi! Täysiverisenä esteetikkona korut ilmentävät minulle puhdaslinjaista kauneutta. Tyylini on runsas ja romanttinen: jotain luonnon ja fantasiamaailman väliltä. Aiheeni kumpuavat historiasta, ornamentiikasta ja eläinkunnasta.

Toivon, että koruni puhuttelevat sinua ja että ne tuovat iloa pitkään, istuvat juuri sinun elämääsi. Juuri sinä teet korustani omannäköisen, luot sille oman tarinan ja tunnesiteen.

Suunnittelijana yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa on minulle tärkeää, sillä ilman sitä taiteellinen ilmaisuni ei olisi mahdollista. Työni kantavana voimana on aina ollut intohimo saada suunnitella oman näköisiäni koruja. Työstän korujani 3D-mallinnuksen avulla. Tämä tekniikka on nujertanut kaikki tekemisen rajoitukset ja mahdollistanut jatkuvasti päässä pyörivien, ennen mahdottomienkin ideoiden, toteutuksen. Nähdessäni mielenkiintoisen kuvion tai pinnan, haluan siirtää sen metalliin. Mielestäni korujen pitää olla toimivia, juhlavia ja kiinnostavia, ja niitä pitää voida pitää vaikka joka päivä. Haluan tehdä koruja, joita sinulla on ilo kantaa!

Carina Blomqvist
designer

IMG_2289_mv

Luon koruja, joita itse pitäisin. Toivottavasti sinäkin pidät niistä samoista!

Ota yhteyttä:
carina@carinablomqvist