Toimitus- ja tilausehdot

Tietoa koruistani

Koruissani voin halutessasi käyttää muitakin kuin sivuillani kuvissa näkyviä kiviä, helmiä ja materiaaleja. Näin korusta saa tarvittaessa muokattua juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Suunnittelen sinulle erillistilauksesta myös täysin uniikin korun. Kaikki Carina Blomqvist designin tuotteet valmistetaan Suomessa nikkelittömistä jalometalleista. Lisää korujani näet sosiaalisessa mediassa.

Toimitusehdot

Voimassa 1.2.2018 alkaen

Verkkokaupan tuotteita myy Carina Blomqvist Design Y-tunnus 14427216. Myymme koruja tällä hetkellä vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

1. Tilaaminen

Voit tilata koruja verkkokaupassa lisäämällä tuotteen ostoskoriin ja maksamalla ostokorin sisällön kassalla. Tilausta tehdessäsi sinun pitää hyväksyä toimitusehdot rastittamalla kohdan ”Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja maksuehdot”.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

2. Maksaminen ja maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin korteilla sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

3. Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

4. Toimitustapa, -aika ja -kulut

Toimituskulut Postin pakettina Suomeen ovat 5,90 €. Toimitusaika 1-2 viikkoa.  Mikäli toimitusaika on pidempi, ilmoitan sinulle erikseen. Postitettuani tilauksen, saat  siitä tiedon sähköpostiisi.

5. Peruutus- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Jos haluat vaihtaa/palauttaa korun, ota yhteyttä tilaukset@carinablomqvist.fi niin kerron palautusohjeet ja -osoitteen. Huom! Pelkkä palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei ole palautus. Myös reklamaatiotapauksissa otathan mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Kustomoiduilla ja erikseen asiakkaalle suunnitelluilla koruilla ei ole palautusoikeutta.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää koruistani, tilaamisesta ja maksamisesta, ota yhteyttä tilaukset@carinablomqvist.fi.

5. Muuta

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.